AFTER THE RAIN
O the joy of seeing the rainbow after the heaviest rain
That lasts in the sky far longer than the passing train
O the delight of watching water flowing down the drain
Clearing along its path all the dirty and unwanted stain
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
आफ्टर थे रैन
ओ थे जोय ऑफ़ सींग थे रेनबो आफ्टर थे हेअविएस्त् रैन
ठाट लास्ट्स इन थे स्काई फार लोंगेर थान थे पस्सिंग ट्रेन
ओ थे देलिघ्त ऑफ़ वात्चिंग वाटर फ्लोविंग दोवं थे दरें
क्लेअरिंग अलोंग इट्स पथ अल थे दिर्टी and उन्वान्तेद सतां
(क) सामुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment