Google
 

Monday, October 22, 2007

Be Original - Oct. 27th - Day 300

BE ORIGINAL
Nothing can really be compared with the original
Doing something otherwise will send the wrong signal
Nothing can make you happier for being the real author
Though you can freely pay many others for you to anchor
(C) Samuel Goh Kim Eng
Motivation In Motion
[In Hindi]
बे ओरिजनल
नोथिंग कैन रेअल्ली बे कोम्परेड विथ थे ओरिजनल
दोंग सोमेथिंग ओठेर्विसे विल सेंड थे व्रोंग सिग्नल
नोथिंग कैन मके यू हप्पिएर फॉर being थे रियल औत्होर
थौघ यू कैन फ्रीली पे मानी ओठेर्स फॉर यू to अन्चोर
(क) सामुएल गोह किम इंग
मोटिवेशन इन मोतिओं

No comments: