CHARITY FOR PROSPERITY
May you have a heart of charity
When you live life with clarity
Help reduce the world's scarcity
And raise its level of prosperity
(C) Samuel Goh Kim Eng
Motivation In Motion
[In Hindi]
चरिटी फॉर प्रोस्पेरिटी
माय यू हवे अ हार्ट ऑफ़ चरिटी
व्हें यू लाइव लाइफ विथ क्लारिटी
हेल्प रेदुस थे वर्ल्ड'स स्कार्सिटी
एंड रेस इट्स लेवल ऑफ़ प्रोस्पेरिटी
(क) सामुएल गोह किम इंग
मोटिवेशन इन मोतिओं
No comments:
Post a Comment