IMPACT BEING MEASURED
The fullness or emptiness of your life will be measured
By the impact you have on the lives of others
With all your good deeds you will always be treasured
By all the newly found blessed sisters and brothers
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
इम्पक्ट बीइंग मेअसुरेड
थे फुल्ल्नेस और एम्प्तिनेस ऑफ़ यौर लाइफ विल बे मेअसुरेड
बी थे इम्पक्ट यू हवे ओं थे लिवेस ऑफ़ ओठेर्स
विथ अल यौर गूढ़ दीड्स यू विल अल्वाय्स बे त्रेअसुरेड
बी अल थे नेव्ली फौंद ब्लेस्सेद सिस्टर्स and ब्रोठेर्स
(क) सामुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment