Google
 

Monday, January 7, 2008

Lap Free From Trap - Jan. 8th - Day 8

LAP FREE FROM TRAP
When you put on your thinking hats or caps
Don't get yourself caught in any mental trap
Free your mind from any lethal or formal strap
So that you may freely swim to and fro from lap to lap
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
लप फ्री फ्रॉम ट्रैप
व्हें यू पुट ओं यौर थिंकिंग तस और कैप्स
दोन'टी गेट यौर्सेल्फ़ काउघ्त इन एनी मेंटल ट्रैप
फ्री यौर मंद फ्रॉम एनी लेथल और फोर्मल स्त्रप
so ठाट यू माय फ्रीली स्विम to and फरो फ्रॉम लप to लप
(क) सामुएल गोह किम इंग

No comments: