KEEP OPEN MIND
Be receptive with an open mind
There are still many treasures to find
Though you may have hardship to grind
You still find the good Lord being kind
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
कीप ओपन मंद
बी रेसेप्तिवे विथ एनी ओपन मंद
तेरे अरे स्टील मान्य त्रेअसुरेस तो फंड
थौघ यू मई हवे हर्द्शिप तो ग्रिंद
यू स्टील फंड थे गूढ़ लोर्द बीइंग कंद
(क) समुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment