PLEA FOR PEACE
Let us all be supporters of global peace
Helping to rebuild the shattered world piece by piece
Regardless of who is responsible for moving our cheese
We must recognize and know who we must all finally please
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
पला फॉर पास
लेट उस अल बे सुप्पोर्तेर्स ऑफ़ ग्लोबल पास
हेल्पिंग तो रेबुइल्ड थे शत्तेरेड वर्ल्ड पीस ब्य पीस
रेगार्द्लेस ऑफ़ व्हो इस रेस्पोंसिब्ले फॉर मोविंग ओउर चीज़
वी मुस्त रेकोग्निज़े ऎंड क्नोव व्हो वी मुस्त अल फिनाल्ल्य प्लेस
(क) समुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment