WHAT TO REMEMBER?
You need in your life only good things to remember
The rest you must quickly throw out and completely forget
Otherwise you'll continue to live life full of anger and regret
Hurting not only yourself but all your other neighbours and members
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
वहत तो रेमेम्बेर?
यू नीद इन यौर लाइफ ओनली गूढ़ थिंग्स तो रेमेम्बेर
थे रेस्ट यू मुस्त क़ुइक्क्ल्य् थ्रोव आउट एंड कोम्प्लेतेल्य फोर्गेत
ओठेर्विसे यू'ल कोन्तिनुए तो लाइव लाइफ फुल्ल औफ़ अन्गेर एंड रेग्रेट
हुर्तिंग नोट ओनली यौर्सेल्फ़ बुत अल यौर ओथेर नेइघ्बौर्स् एंड मेम्बेर्स
(क) समुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment