GIVE AND BLESS
There is no real excellence in this entire world which can be separate from right living
When you consistently practise in your life more giving there will be more receiving
Till your practices become second nature to you will there be plenty of blessing
Then you can continue to spread the goodness that even the heavenly bird sings
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
गिव एंड ब्लेस
तेरे कैन बे नो रियल एक्स्सल्लेंस इन थिस एन्तिरे वर्ल्ड व्हिच कैन बे सेपराते फ्रॉम रिघ्त लिविंग
व्हें यू कांसिस्तेंत्ली प्रक्टिसे इन यौर लाइफ मोरे गिविंग तेरे विल बे मोरे रेसिविंग
तिल यौर प्रक्टिसस बेकोमे सेकंड नातुरे to यू विल तेरे बे प्लेंटी ऑफ़ ब्लेस्सिंग्स
थें यू कैन कोन्तिनुए to स्प्रेअद थे गूद्नेस ठाट एवें थे हेअवेंली बर्ड सिंग्स
(क) सामुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment