RIGHT ON RIGHT
The time is always right to do what is right
What is left behind we can still later put right
Until whatever needs to be done is made right
Only then can we openly declare that things are all right
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
रिघ्त ओं रिघ्त
थे टीम इस अल्वाय्स रिघ्त to दो वहत इस रिघ्त
वहत इस लेफ्ट बेहिंद वे कैन स्टील लेटर पुट रिघ्त
उन्तिल व्तेवर नीड्स to बे दोने इस मदे रिघ्त
ओनली थें कैन वे ओपेंली देक्लारे ठाट थिंग्स अरे अल रिघ्त
(क) सामुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment