Google
 

Monday, December 17, 2007

Justified Life - Dec. 23rd - Day 357

JUSTIFIED LIFE
Let your life on earth be fully justified
Let everything you do be duly sanctified
Let the goodness in you be daily multiplied
Let the life you live richly be happily satisfied
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
जुस्तिफ़िएद् लाइफ
लेट यौर लाइफ ओं एअर्थ बे फुल्ली जुस्तिफ़िएद्
लेट एवेर्य्थिंग यू दो बे दुली सन्क्तिफ़िएद्
लेट गूद्नेस इन यू बे डेली मुल्तिप्लिएद्
लेट थे लाइफ यू लाइव रिच्ली बे हप्पिली सतिस्फ़िएद्
(क) सामुएल गोह किम इंग

No comments: