NEVER FAIL TO KEEP TRYING
I can accept any kind of normal natural human failure
Everyone fails at something, but I can't accept not trying
Before everyone of us lies a great unknown challenging future
Therefore we must keep on doing something useful beyond prying
(C) Samuel Goh Kim Eng
[In Hindi]
नेवर फ़ैल to कीप त्र्यिंग
इ कैन अच्सप्त एनी कंद ऑफ़ नोर्मल नातुरल ह्यूमन फैलुरे
एवेर्योने फैल्स अत सोमेथिंग, बुत इ कैन'टी अच्सप्त not त्र्यिंग
बेफोरे एवेर्योने ऑफ़ उस लैस अ ग्रेट उनक्नोवं चल्लेंगिंग फुतुरे
ठेरेफोरे वी मुस्त कीप ओं दोंग सोमेथिंग उसेफुल बेयोंद प्र्यिंग
(क) सामुएल गोह किम इंग
No comments:
Post a Comment