LIFE IN A HIVE
Given only just a fish and you're fed for a day
Being taught how to fish and you're fed for life
Given more skills may help improve your pay
Being motivated and you'll live in an active hive
(C) Samuel Goh Kim Eng samgoh10@gmail.com
[In Hindi]
लाइफ इन आ हिवे
गिवें ओनली जुस्त आ फिश एंड यू'रे फेड फ़ॉर आ दय
बीइंग तौघ्त हाउ तो फिश एंड यू'रे फेड फ़ॉर लाइफ
गिवें मोरे स्किल्स मई हेल्प इम्प्रोवे यौर पाय
बीइंग मोतिवातेद एंड यू'ल लाइव इन अन अच्तिवे हिवे
(क) समुएल गोह किम इंग mailto:samgoh10@gmail.com
No comments:
Post a Comment