SNOOPING A SCOOP
You simply can't go very far just trying to snoop
When you're not a journalist looking for a scoop
Don't tie yourself up unnecessarily using a loop
You may do much better rearing chickens in a coop
(C) Samuel Goh Kim Eng samgoh10@gmail.com
[In Hindi]
स्नूपिंग आ स्कूप
यू सिम्प्ल्य कैन'त गो वैरी फार जुस्त त्र्यिंग तो स्नूप
व्हें यू'रे नॉट आ जर्नलिस्ट लूकिंग फ़ॉर आ स्कूप
डॉन'त टाई यौर्सेल्फ़ उप उन्नेसस्सरिल्य उसिंग आ लूप
यू मई दो मुच बेत्तेर रेअरिंग चिच्केंस इन आ कोप
(क) समुएल गोह किम इंग @जीमेल.कॉम
No comments:
Post a Comment