LIVE FREE
You were born as human beings to be free
Abolish all mentality of being a slave in any form
You're free to live as easy as counting one, two, three
Remember your own roots and where you come from
(C) Samuel Goh Kim Eng samgoh10@gmail.com
[इन हिंदी]
लाइव फ्री
यू वेरे बोर्न अस ह्यूमन बेंग्स तो बे फ्री
अबोलिश अल मेंतालिटी औफ़ बीइंग अ स्लावे इन एनी फॉर्म
यू'रे फ्री तो लाइव अस एअस्य अस कोउन्तिंग ओने, तवो, थ्री
रेमेम्बेर यू ओवन रूट्स एंड वेयर यू कॉम फ्रॉम
(क) समुएल गोह किम इंग mailto:samgoh10@gmail.com
No comments:
Post a Comment